Green Peel behandling

Dette er en urtebehandling som består af proteiner, kulhydrater, vitaminer, planteekstrakter, tanniner, phytohormoner, enzymer, mineralske salte og sporstoffer. Det vil sige at GREEN PEEL indeholder ingen kemiske og skadelige stoffer og baseret på 100% naturlige urter, der stimulere blodet og åbner porerne, så huden effektivt absorberer de aktive ingredienser. Dette resulterer i at huden skaller og derefter helt ny hud på kun 5 dage.

Vælge mellem fire forskellige GREEN PEEL behandlinger:

Green Peel – Fresh Up

Denne behandling giver vitalitet og regenerer problemer med træt hud tendens til fine linjer og rynker. Samtidig er denne behandling også en hurtig behandling mod fedtet og uren hud.

Green Peel – Energy

Dette er en særdeles effektiv og plejende behandling, som forbedre blodcirkulation, hvis huden f.eks. er bleg og solskadet, den eliminerer tyk og fortørnet hud, og fjerner de første linjer og rynker.

Derudover kan ENERGY anvendes til at støtte udrensning af kroppen og til behandling af hypigmentering.  Efter ENERGY behandling vil der muligvis være lidt rødme og en prikkende følelse.

Green Peel – Classic

Denne behandling kan laves til både ansigt og kroppen

Det kan anvendes til bl.a.

  • Opstramning lår og overarme
  • Opstramning af mave skind
  • Supplement til cellulite- behandling
  • Misfarvning af huden
  • Formindskelse af ar
  • Atrofi

Efter få behandlinger, 1-3 gange, er resultatet en klar synlig og mærkbar forbedring af den samlede strukturer i huden.  Huden bliver mere aktiv, bestræber sig på at hjælpe sig selv, og indleder sine egne regenereringsprocesser med øget vitalitet. Resultatet af Herbal- Pelling kropsbehandling forbedres yderligere ved at udføre manuel lymfedræning, som fjerner affaldsstoffer, dårlig blodcirkulation, renser vævet og har en regenererende virkning.