Hos Copenhagen Natural Skin tilbyder vi blandt mange behandlinger der netop passer dig

Sugaring

Ved sugaring også kaldet sukker-hårfjerning benyttes sukkermasse til at trække hårene ud. Sukkermassen er 100% naturlig og består af sukker og vand. Derfor kan personer med sensitiv hud eller eksem benytte sugaring . Til alle vores sugaring- behandlinger benyttes professionelle økologiske produkter fra Alexandria – Professional.

SHELLAC manicure

CND Shellac™ er en professionel neglelak der giver strålende og smukke negle helt uden mærker i op til 14 dage. Dette produkt bevarer glansen i op til 3 uger og er helt nem at fjerne.

Pedicure

Pedicure er en fodbehandling, hvor både fødder og negle bliver behandlet og forkælet. Hård hud fjernes, neglene klippes, files og frigøres for neglerødder. Herefter kan der vælges blandt vores mange flotte CND shellac farver. Afsluttende masseres med fugtgivende og blødgivende creme af de bedste og naturlige produkter. Vær opmærksom på, at vi IKKE behandler fødder med fodvorter eller svampe da dette er meget smitsom og skal behandles separat inden bestilling.

Hos os kan du vælge mellem almindelig pedicure og spa luksus pedicure og få de mest rene og flotte fødder.

Brasiliansk behandling
Brazilian voks er fjernelse af al intimbehåringen inkl. rod, ved brug af sugaring voks. Dette er også skånsomt for huden især intimområdet. Du kan også vælge at efterlade en lille stribe tilbage, dette kaldes en Hollywood Brazil.

Waxing

Waxing er en hårfjerningsmetode der fjerner uønskede hårvækst hurtigt og nemt. Der placeres et lag varmt voks over huden og ved at trække voksen væk trækker man hårene ud af hårsækken.

Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling kan blandt andet bestå af analyse af din hud herunder dybderensende ansigts -eller pore-behandling reduktion af rynker, akne

og andre hudproblemer. Vi benytter naturlige og effektive produkter til din behandling.

 

Green Peel

Green Peel er en urtebehandling baseret på 100% naturlige urter, der stimulerer blodet og åbnrer porerne, så huden effektivt absorberer de aktive ingredienser. Dette resulterer i at huden skaller og derefter helt ny hud på kun 5 dage. Vælg mellem 4 forskellige behandlinger:

– Peel4beauty

– Fresh Up

– Energy

– Classic

Kropsskrub
Kropsskrub er en behandling der fjerner døde hudceller, giver en fin blød hud og forbygger mod indgroet hår. Hos os benytter vi af økologiske olie/saltskrub til behandlingen. Du kan få bodyskrub af ben, bodyskrub af arm og bodyskrub af ryg.