Ansigtsbehandlinger gammel

Klassisk ansigtsbehandling / Classic facetreatment

Behandlingen indgår dobbelt afrensning af huden, hudanalyse,  peeling maske til let porerensning, ansigtsmassage og specialmaske samt afsluttende cremeprodukter baseret på de bedste og naturlige produkter. ​En klassisk ansigtsbehandling er et godt valg til dig, der gerne vil forkæle dig selv og din hud med en skøn og effektiv behandling.

Special ansigtsbehandling / Special facetreatment

Denne behandling indgår dybdegående hudanalyse, afrensning, ansigtmassage og ansigtsmaske men her der fokus på især visse hudproblemer såsom sart og tør hud, fedtet uren hud og anti-age behandling til træt og rynket hud.

Luksus ansigtsbehandling / Luxury facetreatment

Denne luksuriøse behandling indeholder hudanalyse, afrensning af hud, eventuel antioxidant peeling, dybderensning ved eksfoliering af hud, ansigtsmassage kombineret med hovedbundsmassage, afsluttende behandling med økologisk serum og cremeprodukter. Forkæl dig selv med en effektiv, plejende og afslappende behandling du ville kunne mærke længe efter.

Vi starter med at rense huden for al snavs eller makeup, så huden kan analyseres bedre og grundigt. Derefter får du en peeling maske der passer til netop din hudtype for at fjerne alle døde hudceller. Dernæst bliver huden behandlet med varm kompres for at gøre huden klar til dybderens. Udover dette, vil der følge en behagelig ansigtsmassage for at opstramme og føre bedre blodcirkulation af huden. Afsluttende behandling vil indeholde påføring af serum og fugtgivende creme, af naturlige produkter helt uden parfume eller parabener, såsom Odacite og Medex.

Diamant Peeling

Med en diamant peeling forbedrer du allerede efter første behandling hudens glathed, tone samt minimering af tilstoppede porer. Denne behandling fungerer ved, at diamanthovedet peeler nænsomt det øverste hudlag ved hjælp af slibehoveder tilpasset til netop din hudtype og hudproblem. Vakuumvirkningen vil suge hudorme og urenheder af huden, dette resulterer i strammere, sundere og markant renere hud lige efter behandlingen.

Frugtsyre behandling

Denne behandling er effektivt mod pigmentpletter, acne, rosacea, rynker, da frugtsyre kan klare det hele. Pigmentpletterne er udjævnet og huden er blevet mere glat og fleksibel

AHA har en fantastisk effekt på acne, solskadet hud, rynker og pigmentskjolder hvilket stimulerer cellefornyelse, forbedrer hudens tilstand og fugtindhold, så huden ser mere glat, samt yngre og sundere ud.

Hyaluron

Hyaluronens evne til at trænge ind og tilføre fugt giver et godt og intensivt resultat med fornyet vitalitet og fugt. Hyaluron er et naturligt sukkerstof som findes i huden hos os alle. Hyaluron har en evne til at opsuge vand og har til opgave at fastholde fugten i huden for at bevare en sund hudtilstand og et ungt udseende.

Det er således vand + hyaluron, som gør huden smidig og fyldig. Det er også velkendt, at hyaluron også trænger ind i huden udefra, her virker det ved at øge vandindholdet og stimulere collagen-dannelsen.

Hyaluron genskaber hudens smidighed og glatte udseende. Fugt bindes til huden og gør den mere elastisk, så linjer udviskes og rynker reduceres. 

Lysbehandling

Lysbehandling er velegnet til hudforyngelse, anti-aging, reduktion af rynker og fine linjer, øger blodgennemstrømningen, fremmer heling af sår, lysner pigment pletter, og styrker hudens produktion af collagen og elastin og mindsker udvikling af akne.

Før behandling med lys, skal huden afrenses og eksfolieres for størst effekt. Dernæst, påføres lyskilde masken, og der bør ikke kigges direkte ind i lyskilden. Efter behandlingen, bør der tilføres en fugtende creme. Behandlingstiden bør sjældent overstige 20 minutter op til 4 gange pr. uge. Bemærk: Visse former for medicin kan give overfølsomhed overfor lys. Spørg din læge omkring dette.